Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвУчителският труд е по-добре платен от академичния. Днес

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвУчителският труд е по-добре платен от академичния. Днес
Коментари Харесай

Проф. Стоянович: Учителите да се ваксинират, те трябва да бъдат пример

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Учителският труд е по-добре заплатен от университетския. Днес един млад преподавател потегля с една извънредно добра заплата, най-малко в относителен проект. Оттам насетне този труд не е елементарен, на моменти даже непризнателен, това е повече от ясно. Според мен дори на учителите би трябвало да се заплащат нездравословни, като на миньорите или на звероукротители, защото те правят някаква сходна работа. Честит празник на учителите.

Така стартира коментара си в " Пресечна точка " по Нова Тв Петър Стоянович по отношение на това дали учебните заведения би трябвало да се затворят поради повишените случаи на коронавирус.

Дали да се мине към отдалечено образование? Разбира се, никой от нас евентуално тук не може да каже, че равнището е по-лошо, в сравнение с онлайн. Но аз запитвам българския преподавател, който би трябвало да е измежду най-будните представители на нашето общество, за какво не отиде да се имунизира и за какво българската партия, без значение какъв партиен цвят има, тя не склони по някакъв метод това общество да направи имунизация. Учителите би трябвало да бъдат образец, те би трябвало да бъдат дружно с лекари, с военни и с полиция да са на първите места, добави историкът от Българска академия на науките проф. Петър Стоянович. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР